40 58 83 21 thnbyg@thnbyg.dk

Menu

Pålidelig samarbejdspartner og kompromisløs kvalitet

Vælger du THN Byg til at varetage totalentreprisen af dit nybyggeri, er du sikret en pålidelig samarbejdspartner, hvor kvalitet og faglig stolthed er omdrejningsaksel i ethvert projekt.

Med os som entreprenør varetager vi tømrerdelen af projektet og trækker i øvrigt på vores netværk af professionelle underleverandører, som vi har arbejdet sammen med i mange år, og hvis kvalitet vi kan stå 100 pct. inde for.

THN Byg er et lille firma, som bygger omkring 5-6 huse årligt. Med en overskuelig opgave-kalender med relativt få større projekter er det således lettere for os at holde den tætte kontakt med vores kunder – og at holde styr på hver enkelt aftale. Vi lægger nemlig stor vægt på at overholde indgåede aftaler både i forhold til såvel tid som pris og kvalitet. Og når det gælder større byggeprojekter, går vi ikke i gang med et nyt, før vi har afsluttet et igangværende. På den måde kan vi hellige vores tid og opmærksomhed et projekt ad gangen.

Når vi bygger et hus, er det altid ud fra en device om, at et hus skal holde i mere end 100 år. Og derfor er valget og kvaliteten af byggematerialer af enormt stor vigtighed. Hos THN Byg går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores mangeårige erfaring med byggeri og om- og tilbygning har vist, at det er en klog filosofi: Kvaliteten holder stadigvæk på de huse, vi byggede for efterhånden mange år siden.

Vi tegner huset – og giver et uforpligtende tilbud

Alle THN Bygs huse bliver tegnet af Tage Holm Nielsen i tæt samarbejde med kunden. Således leverer THN Byg ikke typehuse, men huse, der er individuelt tegnet ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Inden eventuel indgåelse af samarbejde holder vi altid et uforpligtende møde, hvor vi taler om dine ønsker og behov. Eventuelt medbringer du en skitse over projektet, så vi kan bruge det som udgangspunkt for at tegne en løsning, der matcher jeres ønsker og behov i forhold til både udseende og brug.

Vi ønsker ikke, at prisberegninger skal trække i langdrag, så derfor får du hos THN Byg altid et prisoverslag på det færdige byggeri allerede på vores første møde, så du som kunde hurtigt kan vurdere, hvorvidt du ønsker at bruge os som samarbejdspartner – og så et eventuelt projekt kan blive igangsat hurtigst muligt.

Når tegningerne er godkendt, og der er valgt materialer, beregner vi en fast pris, hvorefter der udarbejdes kontrakt, og projektet kan igangsættes.