40 58 83 21 thnbyg@thnbyg.dk

Menu

Når der skal flere kvadratmeter til

Skal boligen have tilføjet flere kvadratmeter, eller skal de eksisterende udnyttes bedre?

Det er ikke altid så ligetil at finde den bedste løsning for placering af de ekstra kvadratmeter, når familien har brug for mere plads. Der er mange overvejelser at gøre sig og mange ting at tage stilling til, når det gælder tilbygningens placering, indretning, brug, udvendigt udseende, materialevalg og – ikke mindst – budget.

Hos THN Byg har vi løst mange opgaver inden for om- og tilbygninger, og vi tilbyder at stå for hele processen lige fra rådgivning og tegning af de nye rum til udførelsen af projektet.

Allerførst tager vi os en snak om jeres behov, ønsker og budget, så vi sammen kan finde en løsning, der matcher alle parametre, herunder også ejendommens eksisterende udseende og omgivelserne.

Allerede på vores første møde giver vi et prisoverslag på projektet, og vælger I at gå videre med THN Byg som samarbejdspartner, indhenter vi efterfølgende byggetilladelse og udarbejder en fast pris og kontrakt. Når projektet igangsættes, varetager THN Byg tømrerdelen samt evt. støbning af sokkel/gulv og murerarbejdet. Herudover benytter vi os af vores faste underleverandører til den resterende del af arbejdet.

Kontakt os for yderligere information eller for at aftale et møde omkring om- eller tilbygning.