40 58 83 21 thnbyg@thnbyg.dk

Menu

THN Byg – tømrer til både store og små opgaver

Hvad enten du går med planer om nybyggeri, eller du skal have udskiftet tag eller vinduer, så kontakt THN Byg og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi har en bred vifte af kompetencer og udfører tømrerarbejde på både små og store projekter – lige fra kælder til kvist.

Herunder kan du se eksempler på nogle af de opgaver, vi kan hjælpe dig med. Men vi laver meget mere end det, og har du brug for tømrerhjælp til en opgave, du ikke finder her, så bare kontakt os – så finder vi helt sikkert ud af det.

Døre og vinduer

Udskiftning af gamle døre og vinduer kan spare dig for mange penge på elregningen. Vi varetager hele processen fra opmåling til bestilling og montering af nye døre og vinduer. Vi er naturligvis også behjælpelige med rådgivning i forhold til valg af løsninger – både så jeres hus bliver så godt sikret som muligt, og så I får den bedst mulige og flotteste løsning, hvad enten I foretrækker træ, plast eller træ/alu, når I vælger nye døre og vinduer.

Udskiftning af tag

En dårlig eller forældet tagkonstruktion kan være skyld i varmeudslip og dermed unødvendigt høje varmeregninger. THN Byg har stor erfaring med udskiftning af spær, efterisolering og lægning af tag af både tagpap, teglsten, betonteglsten m.m. Trænger dit eksisterende tag til reparation, klarer vi selvfølgelig også det.

Ny garage eller carport

En ny garage eller carport kan give helt nyt liv til en ejendom – ud over blot at være en nyttig foranstaltning kan en ny garage eller carport, hvis den udføres i den rigtige stil og i de rigtige materialer. Hos THN Byg kan vi hjælpe dig med at få den bedste løsning til din nye garage eller carport, så den stilmæssigt passer til resten af ejendommen, og så den dækker dine og din families behov i forhold til størrelse, opbevaringsmuligheder og øvrigt brug. Vi tegner garagen eller carporten ud fra dine ønsker og behov – helt uforpligtende.

Reparationer og vedligehold

Vi udfører også opgaver af reparations- og vedligeholdskarakter. Er der nogle brædder på træterrassen eller i gavlen, der skal skiftes ud, kan det i mange tilfælde være en god idé at rådføre sig med en professionel, inden man selv begiver sig ud i at brække de gamle brædder op og montere nye. Vil du sikre dig, at reparationen udføres professionelt og med et holdbart resultat, så kontakt THN Byg, og lad os hjælpe dig.

Medbyg

Ved håndværkerarbejde af større eller længerevarende karakter er vi altid åbne over for, at du som kunde hjælper til, når vi udfører en opgave for dig. Det kan være i form af malerarbejde, montering af lister og isolering samt løbende oprydning, bortskaffelse af byggeaffald eller øvrigt forefaldende arbejde undervejs i processen. Er du interesseret i en medbyg-løsning, aftales det med THN Byg, inden vi møder op på adressen – og når du selv hjælper til, får du naturligvis en bedre samlet pris.